Lustra i echa. Filmowe adaptacje dzieł Shakespeare’a, red. Olga Katafiasz, Państwowa Wyższa Szkoła Teatralna im. Ludwika Solskiego w Krakowie, Kraków 2017, ss. 434: - - Żyto, Kamila (Zagadnienia Rodzajów Literackich, 2019)
RECENZJA